Du beställer låtar – jag komponerar
Är du artist eller verksam på skivbolag/musikförlag, och söker färdiga låtar? Jag lyssnar noggrant på dina önskemål, och skapar sedan skräddarsydda låtar med musik, text och arrangemang utefter dessa. Du som beställare och jag som låtskrivare för en kontinuerlig dialog kring skapandeprocessen, tills du är nöjd med resultatet. Jag presenterar låten i form av en enkelt arrangerad demo.

Co-writing
Behöver du som artist eller skivbolag ett kreativt bollplank, eller någon som verkar tillsammans med andra låtskrivare? Med gedigen erfarenhet av att spela i band och komponera musik tillsammans med andra, kan jag vara delaktig i den kreativa processen och bidra med min personliga prägel!

Musik för film, tv, radio, spel eller reklam
Producerar du film, tv, radio, spel eller reklam och behöver musik för detta ändamål? Jag lyssnar noggrant på vilken typ av produktion du gör, handling, vilken stämning du vill fånga, eventuell produkt eller tjänst du vill marknadsföra samt din vision av musiken – och skapar sedan musik utifrån detta.

Använda mina befintliga låtar
Under fliken ”Media” ligger ett antal låtar jag skrivit, arrangerat och spelat in. Även dessa låtar kan användas, antingen i sin helhet eller utifrån vissa delar du fastnat för – kontakta mig så diskuterar vi vilka eventuella låtar eller delar du vill använda!

Jag är ansluten till STIM (Svenska Tonsättares Internationella Musikbyrå) och NCB (Nordisk Copyright Bureau).


Kontakt